52 72 30 33 / 90 50 70 47 post@nortron.no

Daikin luftrensere

Nortron er autorisert forhandler av Daikin aircondition og varmepumper.

Daikin luftrensere opprettholder vårt løfte om å gi et renere og sunnere inneklima i boliger, kontor og offentlige rom. I dagens godt isolerte hus inneholder luften vi puster inn et et stort antall små skadelige luftbårne substanser. Dette inkluderer blant annet støv, pollen, bakterier, muggsporer, uønsket lukt og virus.

Daikin Flash Streamer, effektiv mot virus
Daikin bekrefter effektiviteten av sin patenterte streamer teknologi, som suksessfult inaktiverte mer enn 99,9% av det nye Koronaviruset (SARS-CoV-2) etter å ha bestålt viruset i 3 timer. Les om testen her. Andre tester viser at Daikin Flash Streamer brøt ned 99.9% av A-H1N1 viruset (svineinfluensa) og A-H5N1 viruset (fugleinfluensa) i løpet av henholdsvis 1 og 3 timer.

Trygghet siden 1924

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens desidert største produsent og utvikler av varmepumper og aircondition. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930 tallet.

Les mer

Daikin luftrensere

En Daikin luftrenser suger uren luft inn fra 3 sider og fører luften gjennom et elektrostatisk HEPA filter, som fanger selv ørsmå partikler, slik at de kan brytes ned av Daikin sin patenterte streamer teknologi før ren og sunn luft føres tilbake til rommet. Selv med sitt kraftige innsug av luft er luftrenseren meget stillegående og har et moderne slankt design.

Tester utført viser at Daikin sitt elektrostatiske HEPA filter fanger opp 99% av alle luftbårne partikler i størrelsen 0.1µm – 2.5µm i et 32m³ rom i løpet av 90 minutter. Daikin har også fått utført et stort antall tester på streamer teknologiens nedbrytningsevne på allergener, lukt, bakterier og virus ved uavhengige laboratorier.

Bilde av koronavirus