52 72 30 33 / 90 50 70 47 post@nortron.no

Daikin varmepumper

Nortron er autorisert forhandler av Daikin varmepumper og aircondition.

Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen henter «gratis» energi fra uteluften og øker temperaturen slik at innedelen kan levere behagelig varme innendørs. Med en Daikin varmepumpe designet for norske forhold, har systemet mer enn nok energi til å varme opp et hus tilstrekkelig, også når det er skikkelig kaldt ute. Det gir deg god varme og økt komfort, samtidig som strømregningen reduseres.

Daikin Ururu Sarara er best i test i alle kategorier i KVI sin test av luft til luft varmepumper høsten 2016. I tillegg fikk hele fire av Daikin sine varmepumper høyeste utmerkelse i en annen test.

Trygghet siden 1924

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens desidert største produsent og utvikler av varmepumper og aircondition. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930 tallet.

Les mer

Luft/luft varmepumper

For å redusere strømutgiftene, er en Daikin luft/luft varmepumpe sannsynligvis den smarteste og mest kostnadseffektive investeringen du kan gjøre.

Daikin Emura

Daikin Emura II

Daikin Synergi

Daikin Synergi

Daikin Moskus

Daikin Moskus

Daikin Nexura

Daikin Nexura

Daikin Fvxs

Daikin Fvxs

Daikin Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara

Daikin luftrenser

Daikin luftrenser

Luft/vann varmepumper

En Daikin luft/vann varmepumpe bruker kald utendørsluft til oppvarming innendørs. Varmen fordeles via vannbårent system i gulv eller radiatorer.

Daikin Altherma LT

Daikin Altherma LT

Daikin Altherma HT

Daikin Altherma HT

Daikin Altherma Solpanel

Daikin solpanel

Daikin varmepumpekonvektor

Varmepumpekonvektor

Daikin Minichiller Inverter

Daikin Minichiller

Grunnvarme (væske/vann) varmepumper

Daikin væske/vann varmepumper er et smart alternativ for de som skal bygge ny bolig, eller har et vannbårent system i dag.

Daikin grunnvarme

Daikin grunnvarme

Få en gratis energianalyse av din bolig

Nå kan du enkelt finne ut hvilken Daikin varmepumpe som passer best i din bolig. Skriv inn din adresse og få en gratis, objektivenergianalyse av din bolig. Analysen er levert av Entelligens AS – Norgesledende selskap på energirådgivning til boligmarkedet. Les mer